Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Inspiratör

Med rätt mindset finns inga hinder

Inspiratör

Efter att vid upprepade tillfällen fått höra att människor känner sig inspirerade efter fått ta del av förändringsarbetet jag har gjort och mitt sätt att tänka bestämde jag mig för att starta denna tjänst.


Jag har gått från att vara en som haft motgångar och tråkigheter som avlöst varandra år efter år. Till att idag förstå att allt är en lärdom och utvecklar oss framåt, även det som vi önskar vi slapp gå igenom.


Idag har jag ett positivt tänk och jag fokuserar på lösningarna istället för hinder. Efter det att jag bytte mindset är livet betydligt lättare att leva!


Har du känsla att allt går emot dig? Den ena tråkigheten avlöser den andra. Du hinner inte andas innan du måste ta tag i nästa sak? Då behöver du bryta ditt tankemönster. Jag vet precis hur det känns att känna sig energilös, uppgiven, sakna gnista och driv till en förändring. Jag har flera utmattningar i bagaget.


Men jag vet oxå vad som händer om man börjar bryta sitt tankemönster och börja tänka i mer positiva banor.

Så länge du gör som du alltid har gjort kommer du uppleva samma resultat! Vill du oxå börja leva ett lättare liv? Är du redo att ladda om, att börja tänka i andra banor? Vill du uppdatera ditt mindset till en betydligt bättre version?


Samtalet har en coachande struktur och jag vägleder dig i att börja hitta glimtarna i eländet du upplever vara i. Med min hjälp kommer glimtarna att successivt växa och du kommer automatiskt få in mer positivitet i ditt tänk och få mer glädje i livet. Du får det du fokuserar på!

 När du har knäckt koden kommer en helt ny värld att öppna sig! Är du redo att börja använda dig av tankens magiska kraft? Då kör vi! Boka ditt coachsamtal och uppge inspiratör vid bokningen.

Olivia - inspiratör

Bra att veta!

-Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till coachsamtal, jag är även ansluten till epassi.

-Väljer du ett digitalt coachmöte är det viktigt att du sitter ostört under vårt samtal.

-Samtalen sker under tysnadslöfte vilket innebär att du kan vara helt trygg med att det du säger till mig stannar mellan dig och mig.