Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Olivias Livsdesign
Tjänster

Må-Bra stund/Gungstolsterapi

Har du svårt att slappna av och komma ner i varv? Du kanske lider av stress, ångest och oro? Känner du att det är svårt att meditera eftersom tankarna hoppar och far? Eller vill du kanske bara få en stund för dig själv. 

Jag erbjuder dig en effektiv avslappningsmetod som är helt kravlös. Du börjar med en vitamindrink i lugn och ro.


Därefter sitter/ligger du i en stol som gungar dig i behagliga vågrörelser som har speciellt utformad avslappningsmusik som ger dig en djup och effektiv avslappningsmetod som kallas för gungstolsterapi. Hos mig heter det Må-bra stund


Gungstolen används främst inom vården men jag erbjuder dig som privatperson möjligheten att uppleva stolens positiva effekter.

Hjärtligt välkommen att prova något unikt i en personlig miljö!

Kom med mjuka sköna kläder och njut fullt ut av en stund där du och ditt välmående står i fokus!


Bokning sker efter överenskommelse. Du når mig på följande alternativ: Mail: [email protected] Tel: 0707-735007

gunstolsterapi

“Otroligt avslappnande och lugnande! Kändes så vilsamt med gunget, ljusen, musiken och den rogivande atmosfären Olivia skapat i sin studio. Tummen upp också till Olivias härliga bemötande!” - Cecilia Geft

"Egentid på hög nivå! Mysig och avslappnande miljö. Kände mig välkommen och viktig. Total avslappning i stolen där jag fick gunga till härlig musik. Rekomenderar varmt!" - Anna Wiskari Waller

Vad är gungstolsterapi?

Känner du stress, oro och ångest då skall du definitivt prova gungstolsterapi.


Metoden passar även utmärkt till dig som vill lyxa till det och unna dig en mysig stund. För att få en skön avslappning med hjälp av gungstolen.

Gungstolsterapi är:

En  kravlös avslappningsmetod. Du sitter/ligger i en stol som gungar dig i behagliga vågrörelser samtidigt som den spelar lugnande musik.


Gungstolen har två inbyggda högtalare i ryggstödet och en bashögtalare vid ländryggen, som ger en behaglig taktil stimule­ring.


Stolen har spe­cialkomponerad originalmusik från MusiCure med dokumenterad effekt att vara lugnande och ge en positiv upplevelse.


Musiken har komponerats och producerats av den danske kompositören Niels Eje. 


Musiken baseras på över 12 års utveckling och forskning kring den här musikens lugnande, avstressande och mentalt stimulerande effekter.

Vart använder man sig av gunstolsterapi?

Gungstolen används främst inom vården på gruppboenden, daglig verksamhet, särskola och inom all typ av vård där oro finns.

Stolen används idag över hela landet med stor framgång.


Många personer med psykisk ohälsa som stress, ångest och oro har blivit hjälpta av gungstolsterapi. Deras välmående har ökat och dom slipper biverkningar från läkemedel.


Enligt Ola Polmé motsvarar 20 minuters gungning 5 mg Sobril som är ett lugnande läkemedel.

Stolen finns även på en del spa- anläggningar för att ge kunderna en skön avslappningsmetod.