Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Olivias Livsdesign
Tjänster

För en bättre vardag!

Behöver du få en bra balans i livet? 
Hos mig får du ett helhetskoncept!


Gungstolsterapi - Coaching - Näringsprodukter

Utan ork är det svårt att orka

Håller allt på att bli för mycket eller har det kanske redan blivit det? Stressen har ätit upp dig, energin, orken och glädjen är som bortblåst. Du vill göra en förändring men till det finns ingen ork. 

Är det så du känner?

Då har du hamnat rätt! Jag arbetar med ett helhetskoncept som riktar sig till personer som är på väg in i en utmattning eller som redan har hamnat där. 


Jag har själv brottats mot en utmattning och allvarlig stressproblematik i över 10 års tid. Dessa år har gett mig en hel del erfarenhet! Dessa erfarenheter kan du nu ta del av. 

Välkommen till mig, Olivia, som numera driver Olivias Livsdesign!

Olivia Täng

När stressen har tagit över och orken är slut då kan det vara så att allt känns hopplöst och man vet varken ut eller in. Man har tappat alla tankar på vad det är som får en att må bra, men även bitar av vem man är och vem man vill vara. Jag vet hur det känns! Det är då man behöver designa om sitt liv!

olivias livsdesign

Jag hjälper dig hitta glädjen och bli den du vill vara

För att kunna göra en förändring behöver man ha ork. Kanske näringsprodukterna som hjälpt mig och många andra i utmattning att få mer energi, bättre sömn och återhämtning även kan hjälpa dig?

Jag är certifierad coach. I coachsamtalen blickar vi framåt, det är du som sätter upp DINA mål och genom mina frågeställningar kommer du kunna börja arbeta i din takt mot ditt mål.

Alla mål kan uppnås... 

Om du är beredd att göra jobbet som krävs. Om du har möjlighet att ta dig till mig i Gråbo som ligger strax utanför Göteborg så kan jag även erbjuda dig en kravlös effektiv avslappningsmetod som kallas för gungstolsterapi.


För mer information om de tjänster jag kan erbjuda dig, tryck på bilderna nedan eller titta i menyn under tjänster. 


Hjärtligt välkommen!
/Olivia