Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Olivias Livsdesign
Tjänster

Coaching

Mina frågor - Dina svar - Din förändring

Mina coachande frågor kommer leda dig framåt. Du kommer ta beslut, och du kommer gå mot en förändring om du är beredd att göra jobbet som krävs. Ingen förändring kommer ske av sig själv, du behöver ta action.


Gör du det kommer du få det liv du vill ha. Första steget mot en förändring är att du fattar ett beslut! Är du redo att designa om ditt liv men du vet inte hur det skall gå till? Du får min hjälp!

Skjut inte upp ditt beslut - ta det idag!

Efter min egna personliga utveckling och många timmars egen coaching bestämde jag mig för att själv utbilda mig till coach. Jag vet ju att det går att gå från botten till toppen. Kan jag så kan du!


Samtalsmetoden jag arbetar med heter GROW. Med denna coaching modellen kan jag hjälpa dig inom flera olika områden. Det kan var stora eller små förändringar, både kort och långsiktiga mål.


Coaching är fantastiskt, det kan räcka med ett enda samtal för att lösa upp knuten som har funnits.


Vissa förändringar kan kräva mer tid och fler samtal kan behövas för att nå det mål man vill uppnå. Därför erbjuder jag även coaching paket på 3 el 5 samtal. Det är du som bestämmer hur många samtal du behöver.


En förändring kan vara en process med både med och motgångar. Det är helt i sin ordning, det är det som utvecklar dig.


Vid motstånd är det lätt att fly till ett gammalt mönster och ett betende som du känner dig hemma i. Med min hjälp kan du hitta din styrka att stå kvar även när du vill ge upp!


En förändringen kan ta tid och vara en utmaning men när du är i mål kommer du helt klart tycka att det var värt jobbet!

Jag hjälper dig finna styrkan så du når ditt mål!

Samtalen sker under tystnadslöfte. Samtalen genomföras digitalt via Teams, jag skickar dig en länk som du använder dig utav.


Efter överenskommelse finns det även möjlighet till walk and talk samtal.

Vi alla sitter på våra egna svar, men ibland behöver vi hjälp att hitta dom.

Boka en kostnadsfri första konsultation! Vi går igenom dina behov och du får möjligheten att känna om jag är personen du vill ha vid din sida på din resa till förändring. 


“Samtalet med Olivia gjorde att jag kunde ta tag i saker som jag skjutit upp alldeles för länge. Fantastiskt att hon kunde få mig att se klart på ett enkelt sätt, jag som alltid förstorar allt. Jag kan verkligen rekommendera Olivia, hon är bäst!” - Birgitta Nyqvist

“Olivias coaching har utan tvekan varit en av de bästa investeringar i samtal som jag gjort på länge. Hon har gett mig bättre insikt över min situation i dom raka tydliga frågorna hon ställer. Olivia lyssnar, är lugn och behåller fokus när jag har svävat ut i mina svar” - Mona-Lisa